Despre noi

Despre noi

NEXT ENERGY PARTNERS S.R.L. a luat naștere în 2011 ca urmare a deciziei de a investi în energie verde produsă de turbine eoliene. În consecință, am reușit să dezvoltam și să construim centrala electrică eoliană CEE Slobozia Conachi cu 2 MW putere instalată și am obținut licența de producător.

Centrala Electrică Eoliană Slobozia Conachi este destinată producerii de energie electrică pe baza energiei cinetice a vântului, ca resursă naturală regenerabilă și nepoluantă și furnizarea de energie electrică la consumatori, prin intermediul rețelei electrice de distribuție (R.E.D.) aparținând Electrica Distribuție Muntenia Nord.

În 2014, NEXT ENERGY PARTNERS S.R.L. a obținut licența de furnizare și și-a extins activitatea prin înființarea departamentului de furnizare energie electrică (Next Energy Furnizare) și a Departamentului de Trading de energie electrică.

Obiectivele noastre sunt:

  • Dezvoltarea bazei de clienți în rândul consumatorilor finali;
  • Dezvoltarea activității de trading;
  • Investiții în producția de energie electrică regenerabilă.

Compania noastră respectă cele mai înalte standarde de calitate, fiind certificată ISO (Certificat ISO 9001-2008 Certificat ISO 14001-2005 Certificat ISO 18001-2008)