Despre noi

Despre noi

NEXT ENERGY PARTNERS S.R.L. a luat naștere în 2011 ca urmare a deciziei de a investi în energie verde produsă de turbine eoliene. În consecință, am reușit să dezvoltam și să construim centrala electrică eoliană CEE Slobozia Conachi cu 2 MW putere instalată și am obținut licența de producător.

Centrala Electrică Eoliană Slobozia Conachi este destinată producerii de energie electrică pe baza energiei cinetice a vântului, ca resursă naturală regenerabilă și nepoluantă și furnizarea de energie electrică la consumatori, prin intermediul rețelei electrice de distribuție (R.E.D.) aparținând Electrica Distribuție Muntenia Nord.

În 2014, NEXT ENERGY PARTNERS S.R.L. a obținut licența de furnizare și și-a extins activitatea prin înființarea departamentului de furnizare energie electrică (Next Energy Furnizare) și a Departamentului de Trading de energie electrică.

Obiectivele noastre sunt:

  • Dezvoltarea bazei de clienți în rândul consumatorilor finali;
  • Dezvoltarea activității de trading;
  • Investiții în producția de energie electrică regenerabilă.

Compania noastră respectă cele mai înalte standarde de calitate, fiind certificată ISO (Certificat ISO 9001-2008 Certificat ISO 14001-2005 Certificat ISO 18001-2008)

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Respectarea dreptului la confidentialitate a datelor cu caracter personal
NEXT ENERGY PARTNERS S.R.L. respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Cand vizitezi site-ul www.nextenergy.ro sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi datele tale cu caracter personal. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca datele tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le prelucram in siguranta. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa.

Prin navigarea pe site-ul www.nextenergy.ro si/sau prin semnarea unui contract cu noi, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

Descarca: Politica confidentialitate Next Energy Partners